Sök

21 juni 07.05, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Det har varit en lugn natt i länet. Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Rattfylleri, Karlstad
22.48. En manlig bilist i 35-årsåldern stoppas på Hamngatan då han framför ett fordon. Han blåser positivt i sållningsinstrumentet och blir misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning då han ej har behörighet att framföra det aktuella fordonet. Ärendet hanteras enligt SLF, Snabbare lagföring.

Stöld genom inbrott, Munkfors
04.12. Larm inkommer om att ett inbrott sker i en villa. När väktare och patrull anländer finns ingen misstänkt kvar på platsen. Adressen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Det är oklart om någonting har stulits.

Rattfylleri, Koppom
05.00. I samband med en upprättad trafikkontroll kontrolleras en manlig förare i 70-årsåldern. Han blåser positivt i sållningsinstrumentet och är misstänkt för rattfylleri. Körkortet omhändertogs på plats.

Stöld, Kristinehamn
01.07. En man i 30-årsåldern kontrolleras på Södermalm. Då han drar på en stulen cykel blir han misstänkt för stöld, alternativt häleri.

Narkotikabrott, Kristinehamn
05.07. En kvinna i 40-årsåldern kontrolleras i området Bro och blir misstänkt för narkotikabrott då hon visar tydliga tecken på att vara påverkad. Beslut om kroppsbesiktning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.