Sök
Uppdaterad 21 juni 07.51

21 juni 07.30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.24 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till Innerstaden med anledning av ett bråk. En man uppges ha misshandlat en person och hotat en annan. Förhör med de inblandade och med vittnen hålls. En anmälan gällande misshandel och olaga hot upprättas.

Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård i samband med händelsen.

00.36 Skadegörelse, Boden:
Polispatrull beordras till centrala Boden där en man uppges ha gjort åverkan på en fönsterruta på en fastighet. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

01.38 Brand, Luleå:
Polispatrull beordras till Bergviken med anledning av en brand i ett på en balkong på ett flerfamiljshus. Ingen person uppges ha skadats. Det ska vara ett batteri på laddning som har brunnit. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

02.22 Olaga intrång, Luleå:
Polispatrull beordras till Mjölkudden där två personer olovligen tagit sig in i ett soprum. Personerna anträffas och en anmälan gällande olaga intrång upprättas.

02.47 Trafikolycka, Överkalix:
Larm om trafikolycka i centrala Överkalix. En personbil har körts av vägen och landat på taket. Ingen person finns kvar i eller vid bilen. Polisen är klar på platsen.

Övrigt:
En person har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 07.51:

06.06 Trafikkontroll, Kiruna:
Vid en trafikkontroll i centrala Kiruna utfärdas en ordningsbot på grund av att ett av de kontrollerade fordonen har körförbud.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.