Sök

22 juni 07.58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från midsommarnattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län under midsommarnatten.

Misshandel i Skillingaryd
Strax efter klockan 03:00 larmar SOS om en händelse som enligt uppgifter ska ha utspelat sig i Skillingaryd. Det handlar om en person som blivit slagen av flera okända personer. Den drabbade, som är en man, förs sedan till sjukhus i ambulans. Om denne ådragit sig några allvarliga skador är okänt. Polisen upprättat en anmälan gällande misshandel. Ingen är i nuläget misstänkt eller frihetsberövad.

Slängde sten mot bil
Runt klockan 01:30 får polisen vetskap om en händelse i Vetlanda där flera personer ska ha stått på en bro och slängt sten mot en annans bil. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen. Polisen har ej anträffat någon misstänkt för brott. En anmälan gällande skadegörelse är upprättad.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.