Sök

22 juni 08.12, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:05, Skellefteå

Polisen kontaktas angående ett pågående inbrott. Polisen åker till platsen. Man påträffar en kvinna som bland annat försökt stjäla en fyrhjuling. Kvinnan grips misstänkt för stöld. Anmälan upprättas.

01:35, Skellefteå

En man kontaktar polisen angående att en okänd man har klivit in på anmälarens tomt, försökt köra iväg med hans fyrhjuling och kastat blomkrukor omkring sig. Den okände mannen ska sedan ha lämnat adressen. Polisen åker till platsen och påträffar den okände mannen. Han omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och skadegörelse. Anmälan upprättas.

02:56, Länsväg 363, Vindeln

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för grovt rattfylleri. Anmälan upprättas. Polisen omhändertar mannens körkort.

04:11, Skellefteå

Två män ska ha hamnat i bråk. Den ene mannen ska ha känt sig hotad och då slagit till den andre. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen som har blivit slagen förs till sjukvård med ambulans. Han är misstänkt för olaga hot. Mannen som har slagit den andre misstänks för misshandel. Anmälningar upprättas.

04:54, Skelleftehamn, Skellefteå

Polisen larmas angående ett pågående inbrott i en fastighet. Polisen åker till platsen och pratar med väktare på plats. Man hittar en krossad fönsterruta. Ingen misstänks gärningsman finns kvar på platsen. Elektronisk utrustning ska ha stulits. En anmälan gällande stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.