Sök

22 juni 08.14, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Det har varit väldigt mycket att göra under natten för patrullerna, framför allt kopplat till midsommarfiranden runt om i länet. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Eda
23.46. En kvinna i 20-årsåldern är inblandad i en olycka med en fyrhjuling och tappar medvetandet. Kvinnan lastades med ambulans för fortsatt vård, men blåste positivt i sållningsinstrumentet och blev misstänkt för rattfylleri. Under utredningsarbetet framkommer uppgifter om att ytterligare en person, en man i 20-årsåldern, kört fordonet. Även han blir misstänkt för rattfylleri och fick följa med till station för kroppsbesiktning.

Årjäng
05.33. En man i 20-årsåldern blir misshandlad av för honom okända gärningspersoner. Mannen ådrog sig en skada i ena benet och sågs över av ambulanspersonal. Anmälan om misshandel upprättad.

Hagfors
00.15. En man i 50-årsåldern är utåtagerande och slåss i området Blinkenberg. Mannen slår till två pojkar i äldre tonåren innan patrull kommer till platsen och omhändertar honom enligt LOB. Han är nu misstänkt för två fall av misshandel.

Arnön
23.17. Larm inkommer in en olycka med en fyrhjuling som landat i diket på Arnön, i höjd med Knektslätten. Fordonet landade upp och ned. Föraren, en man i 35-årsåldern, blev medvetslös efter olyckan och fick följa med ambulans för fortsatt vård. Han blåste positivt i sållningsinstrumentet och är nu misstänkt för rattfylleri. Det finns inga uppgifter om skadeläget.

Grums
23.37. Slagsmål utbryter mellan flera män på någon form av tillställning. En man förlorar medvetandet en stund men kvicknar sedan till igen. Patrull har varit på plats och hanterat ärendet. En anmälan om misshandel upprättad, men det finns ingen misstänkt i nuläget.

Karlstad
02.21. En man i 20-årsåldern kontrolleras inne på nattklubb i centrum med anledning av berusning och utåtagerande beteende. Mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och fick följa med till station för ytterligare provtagning.

02.38. Ett bråk larmas ut från boende i Viken då en man i 25-årsåldern är väldigt agiterad, bankar och slår på en dörr samt fysiskt gett sig på en kvinna i 25-årsåldern genom att slå henne i ansiktet. Mannen blir misstänkt för ringa misshandel samt skadegörelse.

06.04. En man i 25-årsåldern blir misstänkt för stöld och olaga intrång efter att ha tagit sig in vid ett boende och tillgripit en del gods, bland annat en cykel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.