Sök
Uppdaterad 25 juni 13.29

22 juni 20.39, Trafikolycka, personskada, Kungsbacka

Två personer har avlidit till följd av en trafikolycka

En personbil med fem unga män körde av vägen och in i ett träd på LV942 i Vallda. Två män i 20-årsåldern avled till följd av sina skador efter kollisionen. En tredje man i 25-årsåldern vårdas på sjukhus med allvarliga skador. De två övriga två, också män i 25-årsåldern, vårdas på sjukhus med lindriga skador. Anhöriga har underrättats. Fordonet har tagits i beslag för teknisk undersökning, och polisen inhämtar nu olika typer av information för att kartlägga varför olyckan skedde. Händelsen utreds i dagsläget som grov vårdslöshet i trafik.

Uppdatering 240625: Polisen har idag tillsammans med Trafikverket gjort en platsundersökning. Platsundersökningen syftar till att föröka klargöra vad som hände vid olyckstillfället. Förutom de inledande förhören har inga ytterligare förhör genomförts, man inväntar bland annat resultatet av platsundersökningen. Brottsrubriceringarna är grov vårdslöshet i trafik samt vållande till annans död. Fler brottsmisstankar kan tillkomma under utredningen. Ingen person är i dagsläget delgiven misstanke. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.