Sök

23 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:34, Göteborg, vållande till kroppsskada m.m
En person blev påkörd av en personbil i Kortedala norra. Personen som blev påkörd var initialt medvetslös, men vaknade sedan till och verkar ha klarat sig utan allvarliga skador. Personen fördes med ambulans till sjukhus. Föraren av personbilen var kvar på platsen, en man i 45-årsåldern. Händelsen utreds som vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

22:59, Mark, Häleri m.m.
Samtal inkom gällande ett lägenhetsbråk i Björketorp. Polisen larmades till platsen, och en man och en kvinna befann sig i bostaden. Ingen av personerna var skadade, däremot uppstod misstankar om narkotikabrott samt häleri mot både mannen och kvinnan. Båda två var i 30-årsåldern.

00:44, Göteborg, försök till stöld
Polisen larmades med anledning av ett pågående inbrott på en vårdcentral i Gårdstensbergen. När polis och väktare anlände till platsen hade personen lämnat. Det är oklart om mannen stal någonting, och i så fall vad. Händelsen utreds som försök till stöld.

02:24, Lidköping, brand
Ett garage tillhörande en villa brann under natten. Ingen person kom till skada, och branden kunde släckas. En polisanmälan upptogs gällande brand, utan misstanke om brott.

03:11, Lysekil, misshandel
Personer påkallade en polispatrulls uppmärksamhet med anledning av att en misshandel ägt rum på platsen i närtid. En pojke i 15-årsåldern ska ha blivit slagen och sparkad av en för honom okänd gärningsperson. Ingen person har gripits i nuläget, men det finns en misstänkt person i ärendet. Inget ambulansbehov förelåg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.