Sök

23 juni 07.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt ur polisiär synvinkel i polisområde Värmland

Storfors kommun, olovlig körning
22.10: Polispatrull stoppar A-traktor som framförs kraftigt över gällande hastighetsbegränsning samt vad som är tillåtet för fordonet. En yngling under 18-år är förare och det befinner sig även tre passagerare i fordonet. Körkortet omhändertas från föraren, A-traktorn tas i beslag och ägare underrättas.

Karlstad, skadegörelse
04.03: Väktare rapporterar in om en utförd skadegörelse i anslutning till en lagerlokal i Karlstad. Gärningsperson har lämnat platsen på moped, patrull har sökt men inte anträffat någon som kan misstänkas i anmälan skadegörelse som upprättas.

Inga grövre brott har inkommit till polisens kännedom under natten, patruller har ägnat sig åt rutinärende som kontroll av fordon samt personer. Det har hanterats ett antal ärende med psykisk ohälsa. Det har även omhändertagits ett flertal personer med anledning av berusning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.