Sök

23 juni 07.45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Trafikolycka utanför Eskilstuna
Strax före 01:00 får polisen in uppgifter om en personbil som ska ha kört in i en veranda vid en plats i Sundbyholm norr om Eskilstuna. Polis kommer till platsen för att undersöka vad det är som inträffat. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med olyckan. En kvinna är misstänkt och händelsen rubriceras som olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

Bråk i centrala Eskilstuna
Runt klockan 02:30 inkommer larm om ett pågående bråk mellan en grupp personer vid en plats i Eskilstuna centrum. Polis kommer till platsen för att lugna läget. Väl där kan man konstatera att ingen kommit till allvarlig fysiska skada. Det är ännu oklart exakt vad som inträffat och hur bråket uppstått. Efter händelsen har polisen gjort flera personkontroller och sedan avlägsnat/avvisat flertalet individer från platsen. En anmälan gällande olaga hot har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.