Sök

23 juni 07.50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

23:11 Vilhelmina

Polisen stoppar en traktor. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Han får följa med till polisstationen för provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas.

23:26, Teg, Umeå

Polisen får samtal om ett antal ungdomar med A-traktorer som spelar hög musik på en parkering. Polisen åker till platsen. Efter en tillsägelse dämpar ungdomarna sig. Polisen lämnar utan ytterligare åtgärd.

01:17, Skellefteå

Polisen larmas till en restaurang. På plats finns en man som misstänks ha rört vid en kvinna på ett oönskat sätt. Mannen är berusad och omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Han misstänks för sexuellt ofredande, anmälan upprättas.

02:50, Lycksele

Polisen larmas till en festplats där ett antal unga män ska ha slagit en tonårspojke. Polisen dokumenterar tonårspojkens skador och andra spår på platsen. Fyra män i 20-årsåldern misstänks för misshandel. Anmälan upprättas. Den utsatta pojken ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

04:32, Nordmaling

Polisen larmas om att en man ska köra traktor onykter. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Han grips, misstänkt för rattfylleri. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.