Sök

23 juni 07.51, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:09, Kramfors

Polisen får samtal om två bilar på en camping som spelar hög musik och stör andra campinggäster. Polisen åker till platsen och påträffar bilarna. Man pratar med de inblandade, och efter en tillsägelse dämpar de sig. Polisen lämnar utan någon ytterligare åtgärd.

00:31, Sundsvall

Polisen stoppar en personbil. Man misstänker att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för provtagning och förhör. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

01:26, Sollefteå

Polisen larmas till centrala Junsele där en tonårspojke ska ha slagit en annan tonårspojke. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. En anmälan gällande misshandel upprättas. Den misstänkte pojken skjutsas hem till sina föräldrar.

03:15, Sollefteå

Polisen stoppar en tonårspojke som ska ha kört A-traktor berusad. Han ska även ha kört fordonet i för hög hastighet. Han misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Han får följa med till polisstationen för provtagning. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.