Sök

24 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

01:47 Kungsbacka, stöld genom inbrott
Allmänhet larmar polisen om ett pågående inbrott på en stängd bensinstation intill trafikplats 58, E6. Gärningspersonerna är maskerade och lämnar sedan platsen i bil, oklar riktning. En patrull åker till brottsplatsen och hör vittnen, medan ytterligare patruller söker längs vägar i området. Ingen misstänkt person påträffas dock. Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. Gärningspersonerna har fått med sig ett kassaskåp innehållandes kontanter, en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

03:16 Halmstad, brand
SOS larmas om en villabrand i Oskarström. Byggnaden är helt övertänd när räddningstjänsten kommer till platsen. Insatsen fokuserar på att förhindra spridning, huset totalförstörs. Ingen person uppges ha befunnit sig i huset när branden utbröt. Polis har varit på plats och en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Det är oklart vad som har orsakat branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.