Sök

24 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:06 Färgelanda, drograttfylleri med mera
En patrull stannar ett fordon på länsväg 172. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, upplevs som påverkad och tas med för kroppsbesiktning. En anmälan gällande drograttfylleri samt narkotikabrott, eget bruk och innehav, upprättas. I fordonet färdas även två män i 50-årsåldern. Den ene är efterlyst då han ska avtjäna fängelsestraff, och förs till häkte. Den andre mannen misstänks för narkotikabrott, eget bruk.

02:38 Sotenäs, misshandel med mera
Polis larmas till Hunnebostrand. En man i 20-årsåldern har kört bekanta när en dispyt uppstått mellan mannen och passagerarna. En av passagerarna, en kvinna i 25-årsåldern, ska ha klättrat till framsätet varpå mannen bromsat. Kvinnan slår då i huvudet och vindrutan går sönder. Efter detta uppges kvinnan ha uttalat hot mot mannen. Mannen blir misstänkt för misshandel, med kvinnan i 25-årsåldern som målsägande. Kvinnan blir i sin tur misstänkt för skadegörelse samt olaga hot, med mannen som målsägande. Ytterligare en kvinna i 25-årsåldern misstänkts för olaga hot med mannen som målsägande.

05:11 Borås, grov misshandel
Polis larmas till ett boende för missbrukare där en man i 40-årsålden uppges ha blivit skuren i armen med ett vasst föremål. Han omhändertas av ambulanspersonal, skadorna ska inte vara livshotande. Gärningsmannen är inte kvar på platsen, men påträffas i närområdet av en polispatrull. Mannen, som är i 60-årsåldern, grips misstänkt för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.