Sök
Uppdaterad 24 juni 07.30

24 juni 07.02, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en lugn natt operativt i länet

Stöld ur/från fordon, Rättvik
01.46. Okända gärningspersoner noteras av allmänhet när de plockar delar ifrån vad som uppges vara skrotbilar på en adress i Rättvik. När patrull anländer till platsen anträffas inga personer men en anmälan upprättas gällande stöld.

Trafikolycka, Falun
05.57. En bilist har kört av vägen på länsväg 850 i Sundborn. När räddningstjänst anländer till platsen befinner sig en ensam förare kvar i bilen och en räddningsinsats inleds. Föraren lastas med ambulans och avförs från platsen med ett oklart skadeläge. Patrullen kommer utreda om det finns någon brottsmisstanke.

Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon utan anmärkning samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.