Sök
Uppdaterad 24 juni 07.30

24 juni 07.03, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt operativt i länet

Skadegörelse, Örebro
01.02. Patrull upprättar en anmälan om skadegörelse med anledning av att okända gärningspersoner förstört flera dörrar i ett källarförråd. I nuläget finns ingen misstänkt. Händelsen inträffade i området Bromsplan.

Misshandel, Kumla
22.25. En man i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att ha angripit en pojke i övre tonåren fysiskt. Pojken ska ha fått lättare skador och en del blodvite vid händelsen. Patrull har upprättat anmälan och hållit förhör.

Misshandel, Karlskoga
23.17. Larm inkommer från flera boende i Skrantahöjden om skrik och bråk mellan två personer utomhus. Patrullen åker till platsen och särar på parterna. Efter att ha skapat sig en lägesbild blir det en anmälan upprättad om misshandel. Misstänkt är en flicka i övre tonåren och målsägande är en kvinna i 35-årsåldern.

Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon utan anmärkning samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.