Sök

25 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23:09 Göteborg, häleri
På Rustmästargatan ser allmänhet en man som bryter med verktyg på cyklar och kontaktar polisen. Mannen lämnar sedan platsen på cykel, i riktning mot Utby. Ytterligare samtal inkommer från en person som uppger att han har stoppat den misstänkte tjuven. En patrull möter upp och kontrollerar mannen. En anmälan, initialt gällande häleri, upprättas.

23:55 Mark, försök till misshandel
En person kontaktar polisen och uppger att ungdomar skjutit med grön laser mot hennes bostad. Polis åker till platsen för kontroll. En anmälan gällande försök till misshandel upprättas. En kille i övre tonåren är målsägande i ärendet, en jämnårig kille är misstänkt. Laserpekaren tas i beslag.

00:01 Skara, arbetsplatsolycka
SOS får larm om att en golfbil vält på Skara sommarland. Omständigheterna är oklara. Ambulans och polis åker till platsen. En kvinna i 20-årsåldern, passagerare i golfbilen, har slagit i huvudet och förs till sjukhus. Kvinnan uppger nacksmärtor, i övrigt oklart skadeläge. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt person i ärendet.

00:35 Göteborg, grov stöld
Vid Vasaplatsen rycker en man en telefon ur handen på en yngling och flyr sedan till fots. Polis larmas. En patrull har varit på plats och hört målsägande och en anmälan gällande grov stöld upprättas. Ingen misstänkt påträffad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.