Sök

25 juni 07.19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Här följer ett urval av nattens händelser:

22.12 Rattfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

22.37 Misshandel, Kramfors:
Polispatrull beordras till centrala Kramfors där en man uppges ha blivit misshandlad. Ingen misstänkt gärningsperson finns kvar på platsen. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00.45 Viltolycka, Härnösand:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på E4, Antjärn. Inga personskador rapporteras.

05.58: Trafikolycka, Örnsköldsvik:
larm om att en personbil kört in i mitträcket på E4, Öden. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats i samband med olyckan. Bärgare tillkallas. De inblandade personerna får skjuts från olycksplatsen.

06.09 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på Tegelvägen, Nacksta. Inga personskador rapporteras.

06.35 Trafikolycka, Sundsvall:
Larm om trafikolycka på Södermalm. En personbil med en person uppges ha körts av vägen. Polispatrull beordras till platsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.