Sök

25 juni 07.55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Polis stoppade man efter stöld
22:23 får polisen larm om en befarad stöld som skett vid ett företag i Skillingaryd. Någon ska där ha plockat med sig saker från en container och sedan lämnat i en bil. Polis rycker ut och kan efter en stund få stopp på det misstänkta fordonet. Efter kontroll framkommer att föraren, som är en man i 60-årsåldern, stulit koppar från det drabbade företaget. En anmälan om stöld har sedan upprättats.

Krockad bil stod mitt i vägen
03:35 får polisen information om en krockad bil som står mitt i vägbanan i centrala Nässjö. Inom kort fattas misstankar om att det rör sig om bil som stulits. Polis kommer till platsen där ingen förare eller några passagerare finns kvar. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel samt smitning från trafikolycksplats har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.