Sök

26 juni 07.18, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Narkotikabrott, Karlstad
22.18. Två pojkar i äldre tonåren kontrolleras i Tingvallastaden varvid patrullen anträffar en mindre mängd narkotika på en av dem. Anmälan gällande ringa narkotikabrott innehav upprättas.

Ofredande, Karlstad
02.03. Samtal inkommer från Norrstrand med anledning av att ett fordon spelar alldeles för hög musik vid en bensinstation. Patrull ut till platsen för kontroll och åtgärd.

Stöld, Karlstad
04.18. En brevbärare larmar polisen med anledning av att en okänd gärningsperson stulit en handfull brev från arbetscykeln under rundan på Herrhagen. Patrullen har skrivit en anmälan om stöld.

Narkotikabrott, Grums
04.35. En man i 30-årsåldern kontrolleras i centrum av patrullen. I samband med denna anträffas narkotika samt ett föremål som faller under knivlagen. Anmälan om narkotikabrott innehav samt grovt brott mot knivlagen upprättas.

Olaga intrång, Säffle
22.27. En man observeras medan han befinner sig inne olovligen på ett inhägnat område i Östra innerstaden. Patrull ut till platsen, men mannen har då lämnat. En anmälan upprättas gällande olaga intrång.

Stöld, Filipstad
23.47. En kvinna i 35-årsåldern vägrar lämna en bensinstation i centrum och börjar äta av varorna som finns i butiken. Väktare och patrull till platsen. Sedvanliga utredningsåtgärder utförs och en anmälan gällande ringa stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.