Sök

26 juni 07.28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Denne misstänks för narkotikainnehav. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. 

Under natten har polisen gripit en man i Sundsvall. Mannen, som är i 55-årsåldern, misstänks ha misshandlat en kvinna som har har en relation med. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. 

23:03 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en kvinna som bland annat ska ha vält gatupratare samt kastat blommor över gatan i Stenstan. Polisen åker dit och påträffar kvinnan. Förhör hålls och hon avvisas från platsen. Anmälan om skadegörelse upprättas.

23:04 Brand, Kramfors
Polisen larmas om en villabrand i centrum. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

23:14 Sexuellt ofredande, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en man som ska ha blottat sig vid en busshållplats. Polisen påträffar en man som stämmer in på signalementet. Anmälan om sexuellt ofredande upprättas. 

23:30 Drograttfylleri, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Tallnäs, Timrå. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

01:28 Knivlagen, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt förrådsinbrott i ett flerfamiljshus. Polisen åker dit och påträffar två män. Den ena misstänks för brott mot knivlagen och den andra för ringa narkotikabrott genom innehav. Inget inbrott har skett.

05:22 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på Bondsjöleden i Härnösand. 35 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.