Sök

27 juni 06.55, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har tre personer omhändertagits för fylleri, en av dem överlämnades till sjukvård. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:38 Drograttfylleri, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon i Sälsten, Härnösand. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

04:07 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skönsberg. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning (då han saknar behörighet att köra). Bilnycklarna tas i beslag. En passagerare i bilen omhändertas för fylleri, han misstänks för brott mot knivlagen. 

06:14 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på Ådalsvägen i Härnösand. 31 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.