Sök

28 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02.28 Sotenäs, brand
Polis och räddningstjänst åker till Kungshamn med anledning av att det ska brinna i ett skjul intill en restaurang vid Bäckevikstorget. Det finns misstankar om att branden kan vara anlagd och därför inleder polisen en förundersökning gällande misstänkt mordbrand och platsen spärras av för teknisk undersökning.

02.56 Kungälv, brand
Polis och räddningstjänst åker till Hällebergsgatan där det ska brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus i två våningsplan. Lägenheten blir helt utbränd och mannen som är boende i lägenheten har på egen hand tagit sig ut. Han har andats in en del rök och körs till sjukhus för vård. Vad som orsakat branden är i nuläget okänt. Polisen inleder en förundersökning gällande misstänkt mordbrand och lägenheten spärras av för teknisk undersökning. I övrigt är det fyra personer som evakueras från huset

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.