Sök
Uppdaterad 29 juni 07.57

29 juni 07.40, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Degerfors, rattfylleri
23.43: Man i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri, detta efter att ha varit inblandad i en trafikolycka. Mannen hade kört ner ett antal vägskyltar. Mannen har provtagits och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro, misshandel
Man i 40-årsåldern har under natten gripits efter att misstanke uppstått att han misshandlat en kvinna han har en nära relation med. Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad och initiala utredningsåtgärder är vidtagna. Mannen anhölls av åklagare under natten. Det saknas information om skadebild hos målsäganden.

Örebro, misshandel
01.53: Polispatrull kontaktas i centrala Örebro av en mani 40-årsåldern. Mannen uppger att han varit på en krog som ligger centralt i Örebro och på den platsen blivit misshandlad. Gärningsperson är okänd. Anmälan upprättad.

Örebro, stöld
02.50: Ett vittne iakttar hur en man försöker lasta in en cykel i en bil i centrala Örebro, vittnet påkallar sin uppmärksamhet varpå mannen ställer ifrån sig cykeln. Polispatrull anländer platsen och utför utredningsåtgärder, en man i 25-årsåldern misstänks för stöld av cykel. Anmälan upprättad.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.