Sök

29 juni 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Kil, rattfylleri
22.02: Polispatrull stoppar 30-årog man då denne framför personbil. Misstanke om narkotikapåverkan uppstår. Anmälan rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk skrivs. Mannen får lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Arvika, rattfylleri
22.18: I samband med en trafikolycka uppstår misstanke om rattonykterhet. Kvinna i 20-årsåldern får lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Anmälan rattfylleri skrivs av polispatrull.

Karlstad, rattfylleri
22.51: Vittne iakttar vinglig trafikant som framför personbil, polis kontaktas som även får stopp på fordonet. Föraren, en man 45-årsåldern misstänks för rattfylleri. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Anmälan gällande rattfylleri skrivs av polispatrull.

Arvika, rattfylleri
03.52: Manlig bilist i 20-årsålderns misstänks för att under färd vara narkotikapåverkad. Mannen får lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Polispatrull har upprättat anmälan rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.