Sök
Uppdaterad 30 juni 08.28

30 juni 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Karlstad, misshandel
00.27: En misshandel utförs i offentlig miljö i centrala Karlstad, gripen är en man i 18-årsåldern. Målsäganden är förd till sjukvården, skadebild okänd.

Säffle, misshandel
00.29: Ordningsvakter har ingripit i ett bråk. En man i 20-årsåldern misstänks ha misshandlat en man i 18-årsåldern. Inget vidare frihetsberövande genomfört. Skadeläge på målsäganden okänt.

Eda kommun, försök till utpressning samt grovt vapenbrott
01.24: Okända personer har hotat målsäganden med ett skjutvapenliknande föremål samt uttryckt att målsäganden är skyldig pengar.

Karlstad, misshandel
02.52: Ordningsvakter ringer från en nattklubb i Karlstad till polisen. En person uppges ha blivit misshandlad av okända personer. Målsäganden är en man i 18-årsåldern.

Karlstad kommun, våldtäkt
Under natten har polis gripit en man i 35-årsåldern misstänkt för våldtäkt. Det misstänkta brottet har inträffat inomhus. Utredning pågår.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.