Sök

30 juni 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

God morgon. Under natten till söndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 140-tal ärenden som rör Östergötlands län.

03:42 Butängen Norrköping
Polis kallas till ett företag med anledning av larm om att obehöriga befann sig inne i fastigheten. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs. Det är oklart om de som varit inne i lokalen fått med sig någonting eller ej. Ingen är gripen. 

 

04:06 Malmslätt Linköping
En verksamhet i Malmslätt har haft inbrott under natten. Det ska finnas skador på flera mindre byggnader runt om fastigheten. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Ingen person har gripits.

 

05:12 Nordantill, Norrköping
Polis larmas till området med anledning av att någon sett personer bära omkring på saker i anslutning till en butik efter att man hört konstiga ljud från adressen. När polis kommer till platsen anträffas två kvinnor och ett fordon. Dessa två kvinnor är i 40-årsåldern, respektive 55-årsåldern. De är båda gripna för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.