Sök

30 juni 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

God morgon. Under natten till söndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län.


23:32 Flen
En person skadades allvarligt med ett vasst tillhygge under natten till söndag i Flen. Ärendet ses som en isolerad händelse och det har skett inomhus.

En man i 25-årsåldern är gripen och sedermera anhållen som misstänkt för försök till mord. Mannen kunde gripas efter en polisinsats med ett antal enheter med olika kompetenser. Bland annat rörde det sig om helikopter samt hundpatrull.
Utredningen är i ett tidigt skede och med hänvisning till förundersökningssekretess kan närmare uppgifter inte lämnas om händelsen i nuläget. Ärendet är åklagarlett.

 

00:43 Eskilstuna
Två män misstänks för brott, samt är båda målsägande efter ett bråk i Eskilstuna under natten. Den ena mannen är i 60-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel samt målsägande för detsamma. Den andra mannen är i 35-årsåldern. Han är misstänkt för grov misshandel samt målsägande gällande misshandel. Parterna har kontrollerats på sjukhus. Ingen ska enligt initiala uppgifter vara allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.