Sök

30 juni 08.04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:00 Trollhättan, försök till mord
Polisen larmas om en knivskärning på en camping i Trollhättans kommun. På plats påträffas en man i 60-årsåldern med en knivskada i nacken. Han förs till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge. En gärningsman i 25-åldern pekas ut. En patrull påträffar honom i en servicebyggnad på campingen och han grips, misstänkt för försök till mord. Avspärrningar upprättas på olika platser på campingen och under natten har tekniska undersökning genomförts. Polisen har även vidtagit andra initiala utredningsåtgärder. Föremål har tagits i beslag och vittnesförhör har genomförts.

01:10 Göteborg, försök till stöld samt misshandel
Polisen får samtal om att en man i 45-årsåldern försöker bryta upp ett cykellås på Korsvägen. En man i 50-årsåldern ingriper för att avbryta stölden, varpå cykeltjuven slår honom till marken. Polisen åker till adressen och gärningsmannen omhändertas för tillnyktring. Han ska även höras som misstänkt för misshandel samt försök till stöld.

01:40 Munkedal, grov misshandel
Polisen larmas om ett slagsmål i samband med en större fest i en föreningslokal i Hedekas. Enligt inringaren är ett 15-tal personer inblandade, knytnävsslag och sparkar ska ha utdelats. När polis kommer identifieras en målsägande och en misstänkt, båda män i 20-årsåldern. Den misstänkte man grips, misstänkt för grov misshandel.

02:02 Göteborg, stöld genom inbrott
Larm inkommer om ett pågående inbrott i en kontorsfastighet på Delsjövägen. I övervakningskameror syns hur en man går runt i lokalerna. Polis är snabbt på plats och en misstänkt man i 45-årsåldern påträffas. I en påse har mannen stöldgods och han grips, misstänkt för inbrottsstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.