Sök

30 juni 08.45, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.03 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 681 mellan Lagfors och Bredsjön. Inga personskador rapporteras.

00.17 Trafikolycka, Sundsvall:
Larm om trafikolycka med en personbil och en A-traktor på Södermalm. Polis beordras till platsen. De inblandade personerna kontrolleras av ambulanspersonal. Ingen uppges ha skadats. Olyckan kommer att utredas.

00.54 Våldsamt motstånd, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en bar i Stenstan där en man uppges ha gjort våldsamt motstånd mot ordningsvakter. En anmälan upprättas och mannen avlägsnas från platsen.

01.36 Missbruk av urkund, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en krog där en minderårig person försökt använda en annan persons identitetshandling. En anmälan upprättas och personen överlämnas till vårdnadshavare.

03.44 Trafikolycka, Sundsvall:
Larm om trafikolycka på E4, Docksta. En personbil har kört in i mitträcket. Polispatrull beordras till platsen. Polisen har inga uppgifter om personskador. Bärgare tillkallas.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.