Sök
Uppdaterad 18 maj 07.58

18 maj 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har hanterat ett 90-tal ärenden mellan klockan 22 och 07. Inga grova våldsbrott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

23:55 Polisen larmas till en stökig fest i Grimstorp i Nässjö kommun. På plats konstateras det att det är en hög berusningsgrad hos flera festdeltagare. Två personer avvisas med stöd av PL13, och en minderårig person misstänks för ringa narkotikabrott och får åka med patrull till station för provtagning. 

02:34 Larm inkommer om en personbil som brinner på en gata i södra Jönköping. Räddningsjänst kommer till platsen och konstaterar att det är en fullt utvecklad brand, och personbilen blir totalförstörd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas, och det finns ingen misstänkt gärningsperson.

06:59 Ett larm om en brand i ett fritidshus i Spjuthult Mellangård, Värnamo, inkommer. Det visar sig vara en fullt utvecklad brand, och stugan får brinna ned till grunden. Räddningstjänst är på plats och ser till att branden inte sprider sig till närliggande garage. En person som befann sig i fritidshuset när det började brinna har fått lättare skador. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.