Sök
Uppdaterad 21 maj 22.14

21 maj 19.07, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka i Kimstad

18:59 Polis och räddningstjänst har larmats till mellan Norsholm och Kimstad med anledning av en singelolycka. Flera personer är drabbade med oklart skadeläge.

19:23 En brand har uppstått på olycksplatsen där en personbil gått av vägen. Platsen spärras av för trafik och kontrolleras efter drabbade som kan ha lämnat olycksbilen. Flera personer är kritiskt skadade och förs till sjukhus för akutvård.

20:15 Tre personer är förda till sjukhus. Polisens tekniker är budade till platsen. Vittnen och drabbade förhörs för att reda ut vad som inträffat.  Av den anledningen är också en förundersökning öppnad för att utreda det inträffade.

22:11 Tre personer under 20 år har omkommit i samband med olyckan. Anhöriga är underättade. Utredningsarbetet fortsätter med syfte att klarlägga vad som inträffat. Ingen är i nuläget delgiven någon misstanke. Två personer i samma ålder vårdas på sjukhus.

22:26 Olycksbilen tas i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.