Sök

25 maj 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Kristinehamn, sexuellt ofredande
22.03: Ordningsvakt påkallar polispatrulls uppmärksamhet i centrala Kristinehamn. Anledning är att en man i 40-årsåldern enligt ordningsvakten sexuellt ofredat flera kvinnor. Polispatrull griper mannen, gripandet hävs och istället omhändertas mannen enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Torsby, grov misshandel
23.00: Vittne iakttar en pågående misshandel i centrala Torsby. Polispatrull som beordras på ärendet träffar efter utredningsåtgärder på målsäganden. Skadeläge är okänt och utredning pågår.

Forshaga, olovlig körning
23.57: Polispatrull stoppar en yngling som framför en lätt motorcykel. Pojken som är i tonåren saknar behörighet att framföra aktuellt fordon. Anmälan olovlig körning upprättas samt att vårdnadshavare kommer till platsen.

Karlstad, narkotikabrott
00.36: Två män misstänks efter kontroll för narkotikabrott eget bruk. Analys får utvisa om misstankar stärkts eller kommer avskrivas som ej brott.

Hagfors, stöld
02.08: Polispatrull blir beordrade till Sörby i Hagfors med anledning av en pågående stöld. Okänd gärningsperson har stulit Diesel från en grävmaskin på plasten. Ingen misstänkt kan frihetsberövas.

Kristinehamn, skadegörelse
02.24: En man i 35-årsåldern krossar en ruta och misstänks således för skadegörelse. Med anledning av den skadebild som uppstår i samband med skadegörelsen tvingas mannen söka sjukvård.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.