Sök

22 oktober 07.55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköpings län.

Polisen har hanterat ett 30-tal händelser mellan klockan 22 och 07 i Jönköpings län. För uppdatering kring den allvarliga händelsen i Huskvarna under måndagskvällen se separat händelsenotis.

01:38 Polisen larmas till en adress i Kättilstorp då det hörts oväsen från en bostad. På plats tvingas polisen bryta upp en dörr för att ta sig in i fastigheten. Där påträffas en aggressiv man som omhändertas och förses med handfängsel. Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas enligt LOB men är misstänkt för narkotikainnehav, narkotikabrott för eget bruk samt hot och våld mot tjänsteman.

 

06:00 En mindre lastbil kontrolleras i Sävsjö. Föraren, en man i 45-årsåldern, misstänks använda sig av ett förfalskat körkort. En anmälan om olovlig körning samt brukande av falsk urkund upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.