Sök

05 oktober 07.47, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Tre personer, förutom nämnd nedan, har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:13, Hällan, Lycksele

Polisen kontrollerar en personbil. Det visar sig att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, saknar behörighet att framföra fordonet. Hon misstänks för grov olovlig körning. Anmälan upprättas.

23:20, Anderstorp, Skellefteå

En personbil har kört in i en stolpe. Tre personer ska ha färdats i bilen, de förs till sjukvård för kontroll. Enligt tillgängliga uppgifter ska ingen av dem vara allvarligt skadad. Bilen bärgas från platsen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

03:04, Grisbacka, Umeå

Polisen larmas om ett bråk utomhus. En man ska vara berusad och ska ha försökt slå en annan man. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Den utpekade mannen, som är i 25-årsåldern, omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Han misstänks för misshandel, anmälan upprättas.

03:15, centrum, Skellefteå

Polisen kontrollerar en man i 30-årsåldern. Han misstänks för narkotikabrott, innehav. Anmälan upprättas.

05:25, Öst på stan, Umeå

Polisen kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri, anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.