Sök

06 oktober 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.52 Göteborg, grov misshandel
I en bostad i Brämaregården griper polis en kvinna i 45-årsåldern som knivskurit en man. Polisen inleder en förundersökning gällande grov misshandel. Den skadade mannen tas om hand av ambulanspersonal och har bara lindriga skador.

23.49 Göteborg, mordförsök och grovt vapenbrott
Polis larmas till Gunnaredsterrassen, Rannebergen med anledning att någon har skjutit mot en bostad. I bostaden befann sig sex personer men ingen kom till skada. Polisen inleder en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott. Platsen spärras av för teknisk undersökning och en del spår säkras på platsen. Polisen inleder dörrknackning i området men ännu ingen misstänkt i ärendet.

02.08 Borås, grovt vapenbrott
När polisen ska kontrollera personer i en bil vid Allégatan så kör föraren från platsen och det blir ett kortare förföljande till Södra Torget. Föraren stannar bilen och springer från platsen. Vid platsen grips två personer och i bilen anträffas en pistol som tas i beslag. Polisen inleder en förundersökning gällande grovt vapenbrott. Föraren är ännu på fri fot. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.