Sök

06 oktober 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten till söndag har polisens regionledningscentral hanterat en många ärenden. Det rör sig bland annat om fylleri, trafikrelaterade ärenden samt biträda tredje part som exempelvis räddningstjänst och ambulans. Här är ett urval av det som inträffat i region öst under natten.

 
00:20 E22, Söderköping
Två personbilar krockade med varandra. Fem personer befann sig totalt i bilarna. Ingen person skadades vid olyckan. Olyckan gav en hel del trafikpåverkan initialt. En av personerna som körde är nu misstänkt för rattfylleri efter att ha blåst positivt. Kvinnan är i 40-årsåldern.

 

00:30 Norrköpings kommun
Flera personer fick mindre skador efter ett bråk på en privatfest i Norrköpings kommun. Det är oklart vad som föranledde bråket. Ärendet kommer att gå utredningsvägen. Ingen person är gripen och det är rubricerat som misshandel av normalgraden.

 

05:55 Indutrigatan Linköping
En brand har utbrutit på ett företag. Det ska röra sig om raftig rökutveckling. Polis finns på plats för att biträda räddningstjänst som arbetar på platsen. Det är i nuläget oklart om det finns någon misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.