Sök

06 oktober 08.01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Tre personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer) En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott, innehav.

22:35, Torvalla, Östersund

En busschaufför larmar polisen angående att en grupp ungdomar ska uppträda stökigt och hotfullt på bussen. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Två tonåringar, en pojke och en flicka, misstänks för våld mot tjänsteman, försökt till stöld samt ofredande. Anmälan upprättas.

23:10, Karlslund, Östersund

Polisen kontaktas angående en man som ska gå och rycka i dörrar på parkerade bilar. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Det visar sig att han bär på narkotika och misstänkt stöldgods. Han grips, misstänkt för narkotikabrott, innehav i överlåtelsesyfte, och stöld. Anmälan upprättas.

23:15, E14 Björnänge, Åre

Polisen kontrollerar en skåpbil. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri, anmälan upprättas.

00:11, Söder, Östersund

Ett antal bilar och ungdomar ska ha samlats utanför en snabbmatsrestaurang, De ska spela hög musik. Polisen åker till platsen och samtalar med ungdomarna. Man säger att de måste dämpa sig om de vill vara kvar på platsen. Patrullen lämnar utan ytterligare åtgärd.

01:37, Centrum, Östersund

En personbil ska ha kört in i två parkerade bilar. Polisen åker till platsen. Inga personskador finns rapporterade. Föraren, en man, misstänks för vårdslöshet i trafik. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.