Sök

06 oktober 08.02, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

14 personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för våldsamt motstånd i samband med omhändertagandet och två andra misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

22:14, Inre Hamnen, Sundsvall

En ordningsvakt kontaktar polisen angående en berusad man som ska köra bil. Ordningsvakten står med den berusade mannen när polisen kommer till platsen. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning. Anmälan upprättas.

23:18, Domsjö, Örnsköldsvik

Polisen kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för olovlig körning och narkotikabrott, innehav. Anmälan upprättas.

00:11, Sundsvall

Polisen larmas till en adress där två män ska ha hamnat i bråk. Polisen åker till platsen och håller förhör med inblandade. En man misstänks för misshandel. Anmälan upprättas.

00:28, Centrum, Örnsköldsvik

En tonårspojke ska ha utsatts för misshandel på en snabbmatsrestaurang. Flera personer ska ha varit inblandade i bråket. Polisen åker till platsen och påträffar tonårspojken. Man samtalar med honom och skjutsar hem honom. Anmälan gällande misshandel upprättas, okänd gärningsman.

01:19, Centrum, Örnsköldsvik

Polisen kontrollerar en man i 20-årsåldern. Man misstänker att han är påverkad av narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

01:38, Centrum, Örnsköldsvik

Polisen larmas till ett hotell där två män ska ha hamnat i bråk. Båda männen är i 20-årsåldern. Polisen åker till platsen och samtalar med männen. Den ene misstänks för ringa misshandel, anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.