Sök

06 oktober 08.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Karlstad, 02.29. Försök till stöld.
Under natten försökte en man ta sig in i en fastighet i Väse i Karlstad. Mannen, som är i 30-årsåldern, blir misstänkt för försök till stöld.

Kil, 02.00. Olaga hot.
Polisen kallas till en adress i Kil efter larm om ett bråk. En man i 30-årsåldern avlägsnas från platsen och blir misstänkt för olaga hot och barnfridsbrott. Målsägande är en kvinna i 40-årsåldern.

23.42, Karlstad. Skadegörelse.
Polisen får in samtal om ungdomar som kastar en brandsläckare på en busskur och därmed krossat en ruta. När polis åker ut till platsen påträffas två minderåriga personer som blir misstänkta för skadegörelse. Patrull kör hem ungdomarna och pratar med vårdnadshavare.

Arvika, 03.01. Misshandel.
Under natten larmas polis till en snabbmatsrestaurang i Arvika med anledning av en misshandel. En person, en man i 20-årsåldern förs med ambulans till sjukvård, oklart skadeläge. En man i 20-årsåldern misstänks för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.