Sök

01 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04:08 Varberg, misshandel
Vi får in ett larm om att ett flertal gärningspersoner har slagit en man utanför en restaurang på Norrgatan och en person har försökt gå emellan. Mannen har fått näsblod, men inget ambulansbehov enligt uppgift. Polis kommer till platsen. Gärningspersonerna har lämnat. En anmälan om misshandel samt olaga hot är upprättad.

00:00 Varberg, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Almers väg. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

22:46 Halmstad, misshandel
Vi får in ett larm via SOS. Ett flertal gärningspersoner har misshandlat en man på Brogatan. De ska enligt uppgift bland annat hoppat på mannen. De har sedan sprungit från platsen i riktning mot centrum. Ambulans och polis kommer till platsen. Mannen förs till sjukhus, oklart skadeläge. En patrull upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.