Sök

01 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:50 Göteborg, misshandel
En man ringer polisen. Han har enligt uppgift fått slag med öppna handflator i ansiktet och blivit sparkad på benet av fyra gärningspersoner vid Vasagatan. De ska sedan försvunnit från platsen. Inget ambulansbehov. En patrull upprättar en anmälan om misshandel.

02:07 Skövde, misshandel
Vi får in ett larm via SOS om att en gärningsperson har slagit ner en man på en parkering vid Staketgatan. Ytterligare en man ska stått bredvid och tittat på. De två gärningspersonerna hoppar sedan in i en bil med en kvinnlig förare. Bilen lämnar i riktning mot arenan. Polis och ambulans kommer till platsen. Mannen förs till sjukhus, vaken och talbar. En anmälan om misshandel är upprättad.

01:19 Borås, misshandel
En passagerare ombord en buss slår chauffören med knuten näve på axeln och ryggen vid en hållplats på Vindelgatan. Han går sedan av bussen och springer i riktning mot stan. Bussen står still och polis kommer till platsen. Patrullen skriver en anmälan om våld mot tjänsteman. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

00:02 Vänersborg, misshandel
Vi får ett larm om att någon har lyst med grön laser på torget i centrala Vänersborg. En person blir träffad i ögonen enligt uppgift. Polis kommer till platsen. De anträffar fyra personer som misstänks för misshandel samt brott mot strålskyddslagen.

22:57 Alingsås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på länsväg 190 vid Stora Mellby. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

22:32 Göteborg, misshandel
En man larmar polisen och uppger att han har blivit sparkad av tre gärningspersoner i höjd med Wadmansgatan. Polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. Patrullen skriver en anmälan om misshandel.

Göteborg, misshandel i relation
En kvinna larmar polisen. Hennes pojkvän har tagit ett stryptag och spottat på henne när hon körde bil. Polis kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för misshandel samt olaga hot och ofredande. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.