Sök

01 september 07.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Misshandel i Gislaved
00:55 får polisen information om att en man blivit slagen utomhus i Gislaved. Polis kommer till platsen där händelsen ägt rum. Den drabbade mannen ska ej ådragit sig allvarliga skador. En anmälan gällande misshandel är upprättad.

En gripen efter misshandel
Runt klockan 00:15 larmas polisen om en misshandel som ska ha ägt rum i Skillingaryd. Det hela ska ha ägt rum på en fest. En man förs senare till sjukhus till följd av händelsen. Han ska enligt uppgifter blivit slagen av en annan. I nuläget finns inga uppgifter om allvarliga skador. Senare kan en man i 35-årsåldern gripas misstänkt för grov misshandel.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.