Sök

01 september 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Krogbråk i Söderköping
Vid klockan 00:30 larmas polis om ett bråk på en krog i Söderköping där en dispyt mellan två män ska ha lett till slagsmål. En av de inblandade ska enligt uppgifter hamnat på marken efter slag. När polisen kommer till platsen har gärningspersonen redan avvikit. Den drabbade mannen ska ej skadats allvarligt i samband med händelsen. En anmälan gällande misshandel har upprättats.

Containerbrand i Ljungsbro
02:10 larmar SOS om en brand som startat i en container vid ett sophus i Ljungsbro. Branden släcks en liten stund efter att larmet inkommit. Polis har varit på plats och undersökt brandplatsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.