Sök

18 september 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

21:01, Trollhättan, grov misshandel
Flera okända gärningspersoner misstänks ha slagit och sparkat en man i 18-årsåldern på Kronogården. Det förelåg inget ambulansbehov, men mannen fick vissa skador i ansiktet och upplevde smärta. Ingen person har gripits i nuläget, och händelsen utreds som grov misshandel.

01:42, Skövde, rattfylleri
En polispatrull genomförde ett rutinstopp på en personbil med förare. Föraren, en man i 20-årsåldern, kom att misstänkas för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen medtogs för kroppsbesiktning (provtagning) och körkortet omhändertogs.

01:58, Mark, stöld
En eller flera gärningspersoner har tagit sig in via en olåst dörr i en bostad i Örby och stulit nycklar. En av de boende i bostaden vaknade av att någon eller några var inne i bostaden och larmade polisen. Ingen person har i nuläget gripits. Händelsen utreds i dagsläget som stöld.

04:33, Göteborg, brand
En container har under natten brunnit i Askim. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden, och en polisanmälan upprättades om skadegörelse. Ingen person har i nuläget gripits för brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.