Sök
Uppdaterad 19 september 19.41

19 september 16.16, Trafikolycka, Örebro län

Två trafikolyckor har inträffat i Karlskoga respektive Hallsberg

Två bilister krockade i korsningen Västra Storgatan/Älbergsvägen i Hallsberg vid klockan 16.16. Totalt ska fem personer vara inblandade och det råder för nuvarande helt stopp i trafiken under räddningsarbetet. Enligt uppgifter från platsen ska det röra sig om en mindre frontalkrock i inga höga hastigheter. Samtliga har tagit sig ur fordonen för egen maskin. En av förarna avförs med ambulans för kontroll/bedömning.

Uppdatering 17.40: Trafiken släpps på växelvis.

Uppdatering 19.38: En anmälan gällande vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik kommer upprättas för att kunna utreda händelsen vidare och utröna ifall någon har gjort sig skyldig till brott. 

Klockan 16.23 inkom larm om en påkörningsolycka på Filipstadsvägen i Bohult, riktning Örebro. Två personer inblandade totalt i de två bilarna. En av dessa klagar på smärtor i nacken. Patrull är på plats för att reda i vad som hänt.

En av förarna är avförd med ambulans för fortsatt kontroll då han klagat på smärtor i rygg och nacke. Händelsen är nu avslutad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.