Sök
Uppdaterad 27 september 11.01

26 september 07.39, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

02.32: I centrala Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

Lindesberg

06.24: I Vedevåg genomförs under morgonkvisten en trafikkontroll där två förare får böter för att ha kört för fort.

Degerfors

23.18: På länsväg 205 stoppar polisen ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Kumla

00.08: På riksväg 52 vid Hällabrottet stoppas ett fordon och föraren, en man i 35-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

00.36: En singelolycka inträffar på Östra Leden med en bil som hamnat i diket och börjat att brinna. Vägen behövde stängas av i samband med räddningsarbetet men trafiken ska inte längre vara påverkad.

Uppdaterad 2024-09-27, 10.50:
En person omkom i samband med singelolyckan på Östra Leden i Kumla natten mot torsdagen. Den förolyckade är inte formellt identifierad men anhöriga är informerade om de faktiska omständigheterna. Utredning pågår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.