Sök
Uppdaterad 28 september 13.46

28 september 13.06, Trafikolycka, singel, Örebro

En singelolycka har inträffat på E18 öster om Örebro

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en inträffad singelolycka öster om Örebro. En bilist har kört in i mitträcket varför det ligger bildelar på vägbanan. Olyckan har inträffat i riktning Stockholm.

Det är två personer drabbade, eventuellt skadeläge är okänt.

Olyckan kommer påverka trafiken, ett körfält är delvis blockerad. Det uppges även vara halt på olycksplatsen då det haglar.

Uppdatering klockan 13.18:

Uppdaterad information om att det är två bilister som kolliderat och att ytterligare en bilist har kört på skräp som legat på vägbanan. Räddningstjänsten lämnar en prognos om cirka 30 minuter som trafiken kommer att vara påverkad.

Uppdaterad klockan 13.44:

Inga personskador ska aha uppstått i samband med olyckorna. Polis kommer behöva dirigera trafik pågrund av den höga trafikintensitet och trafikanter ombeds iaktta försiktighet så att inte ytterligae olyckor inträffar. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.