Sök

29 september 07.49, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

22.08 Hallsberg. Stöld med mera. Man i fyrtioårsåldern misstänks för olaga intrång, narkotikabrott innehav samt stöld genom inbrott. Mannen misstänks för inbrott på ett företag i Hallsberg.

00.08 Hallsberg. Misshandel. Kvinna i tjugoårsåldern utsatt för misshandel i centrala Hallsberg. Kvinna ska ha fått ett föremål kastat på sig vilket gett upphov till skador. Kvinnan till sjukhus för vård. En person finns misstänkt i ärendet.

00.09 Örebro. Skadegörelse. Larm om brand i soprum på Kungsgatan. På plats påträffas ingen brand men okänd gärningsman har tömt en brandsläckare i utrymmet. Anmälan skadegörelse.

00.45 Örebro. Misshandel. Flertal personer inblandade i bråk på Drottninggatan. En person förd till sjukhus. I nuläget två målsägare i tjugoårsåldern, flertal personer kontrollerade, en avvisad från platsen.

01.14 Örebro. Ofredande/förargelse. Man i artonårsåldern bötfälld för offentlig urinering. Järntorget. Bötebelopp 800 kronor.

Stökig natt i polisområdet med ett flertal suicidärenden, åtta personer hanterade/omhändertagna i fylleriärenden, flertal misshandelfall, ett tjugotal fordons/personkontroller och åtta anmälda viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.