Sök

29 september 08.46, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till söndag polisområde Dalarna

00.23 Borlänge. Misshandel. Man i tjugoårsåldern utsatt för misshandel av okänd gärningsman i centrala Borlänge. Ej livshotande med sårskada i ansiktet. Förd till sjukhus.

01.21 Borlänge. Misshandel. Kvinna i tjugoårsåldern utsatt för misshandel. Misstänkt gärningsperson är en kvinna i trettioårsåldern samt en annan kvinna i tjugofemårsåldern.

02.06 Falun. Misshandel. En man och en kvinna i trettioårsåldern utsatt för misshandel av två identifierade gärningspersoner i tjugofemårsåldern. De misstänkta greps av ordningsvakter.

02.28 Mora. Misshandel. En kvinna i femtioårsåldern har utsatts för misshandel. En man i fyrtiofemårsåldern är misstänkt för gärningen. Det är i nuläget lite oklart i vilken miljö misshandeln skett.

I övrigt har åtta personer hanterats i fyllerirelaterade ärenden, tjugotvå personer och fordon har kontrollerats, ett suicidärende, fyra viltolyckor, fyra misshandelsärenden samt en person avvisad/avlägsnad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.