Sök
Stäng Meny

Inbjudan till digital pressuppkoppling

Alla journalister välkomnas till en videouppkoppling där polisområde Södermanland berättar om sitt arbete, framförallt i lokalpolisområde Eskilstuna. Möjlighet finns att ställa frågor.

Nu på onsdag den 28 juni kommer polisområde Södermanland berätta om sitt arbete under en första del av året som varit ansträngande med flera grova våldsbrott. Medverkar gör polisområdeschef Mattias Forssten, lokalpolisområdeschef Oscar Nissfolk och tillförordnad utredningssektionschef Christer Sjöqvist.

Fokus kommer att ligga på att förmedla en övergripande bild av vad som uppnåtts, hur arbetet ser ut inför sommarens utmaningar och vad som väntar i höst.

Tid

Onsdag 28 juni 14.30-15.00.

Upplägg

Videouppkoppling där de tre talespersonerna berättar om arbetet utifrån sitt ansvarsområde. Möjlighet finns i slutet att ställa frågor.

Enskilda intervjuer

Kan inte erbjudas under onsdagen. För den som är intresserad finns möjlighet dagen efter på torsdagen. Meddela i formuläret om du är intresserad av enskild intervju.

Anmälan

För att delta anmäler du dig i formuläret nedan. Därefter får du inloggningsuppgifter.

Anmälan till pressträff

Önskar delta i pressträff

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.